Royal Republic

2/8 kl. 23:00
Plats: Stora scen

Att Royal Republic och Karlskrona har en alldeles särskild relation är ingen hemlighet. 
Den 2:a Augusti landar Royal Republic på Skärgårdfesten i Karlskrona.

Sedan succén med debutalbumet "We Are The Royal" har Royal Republic gått från klarhet till klarhet, och via närmast outtröttligt turnerande gjort sig ett stort namn i Europa och USA. Sedan starten 2010 har bandet prisats av såväl kritiker som fans för sina explosiva liveframträdanden. Med MTV 1:an "Tommy-Gun" fick bandet en rivstart, som följdes av att samtliga fyra singlar från albumet; "Full Steam Spacemachine""All Because Of You""Tommy-Gun" och "Underwear" var de mest önskade låtarna på Bandit Rock samma år. Bandet nominerades även till Årets Nykomling på P3 Guld. 

Senaste albumet "Weekend-Man" släpptes 2016 och innehöll bland annat singeln "Baby"som klättrade till 14:e plats på amerikanska Billboard Rock-listan. Den efterföljande världsturnén varade i hela två och ett halvt år, och den stora efterfrågan gjorde att bandet fick skjuta upp produktionen av det kommande albumet. 

Nya albumet "Club Majesty" släpps över hela världen den 31:a Maj i år 

– Att få ta Royal Republic till Karlskrona är alltid en speciell känsla för mig, säger Adam Grahn. Att dessutom få äran att vara huvudakt på fredagen, på en scen 100 meter från lägenheten där man drömde ihop hela den här sagan är rent magiskt! Jag är snudd på övertaggad!

Köp biljett!

Biljett köper du via länken nedan.