The Ark

31/7
Plats: Stora scen

THE ARK till Karlskrona Skärgårdsfest

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné.
Det är 20 år sedan The Ark gjorde sitt stora genombrott med låten “It Takes a Fool to Remain Sane” och 10 år sedan bandet bestämde sig för att sluta spela tillsammans. I sommar är The Ark tillbaka med en exklusiv sommarturné över hela landet och den 31 juli kommer bandet till Karlskrona Skärgårdsfest och bjuder på en maxad hitkavalkad.

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop truppen på nytt. Bandet lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att kopiera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt.

När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”

Sveriges främsta Glamrockapostlar står redo att åter sprida sitt evangelium. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son”  är idag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.

Festivalpass och biljetter till Karlskrona Skärgårdsfests stora scen släpps fredagen 14 februari. 

Köp biljett!

Köp din biljett idag till förmånligt förköpspris!