Incheckning

Festivalen inleds i centrum med barnlopp 13.00 på torsdagen den 1 augusti, men från och med tisdagen 30 juli är det aktiviteter ute i skärgården.

Vi ger alla marknadshandlare möjlighet att vara på plats för att öppna från torsdag förmiddag, då mycket folk börjar röra sig i stadens centralare delar. Exakt incheckningstid under torsdagen förmedlas i infobrev vid antagning.  Eventuella beställningar på marknadsstånd och tält levereras enligt överenskommelse. Festivalledningen garanterar att dessa är på plats senast 10.00, torsdagen den 1 augusti. För dig som reser långt eller vill komma på plats med din vagn redan onsdagen 31 juli, är detta möjligt mot en föranmälan om ”tidig incheckning”.

OBS: Till dig som önskar el: Elen sätts igång under torsdag förmiddag och samtliga är garanterade ström senast 13.00 (detta gäller även dig som anmält tidig incheckning).

Vänligen notera att det inte är en garanti att alla platser kan ha bil bakom sin marknadsplats.

Invigningsceremoni med fri entré och artister börjar på Stortorget torsdagen 1 augusti 18.00. Bokning av marknadsplats innebär rekommenderade öppettider enligt följande: 1/8 13.00-01.00 och 2-3/8 10.00-01.00 för Gågatan och Stortorget, se under flik "Områden" för de andra platsernas rekommenderade öppettider.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Kontakta oss gärna för mer information, medverka@karlskronaskargardsfest.se.