VÄLKOMNA TILL KARLSKRONA SKÄRGÅRDSFEST

Varmt välkomna att ansöka om marknadsplats under Karlskrona Skärgårdsfest den 30 juli - 1 augusti 2020.

 

Bakgrund

Festivalen har sedan 7 år tillbaka förvandlat den vackra skärgårdsstaden Karlskrona till en unik, välbesökt och omtalad upplevelse för alla åldrar. Musik, mat, cirkus, barnföreställningar, tivoli, marknad, vattensporter och 100-tals andra aktiviteter pryder stadens parker, gator och torg. Stora scen har gästats av några av Sveriges främsta artister - Zara Larsson, Miriam Bryant, Magnus Uggla, Veronica Maggio, Takida och många fler. Vi har ett enormt stort engagemang från lokala föreningar, näringslivet och kommunen. Alla satsar stort för att varje år göra Karlskrona Skärgårdsfest till sommarens bästa festival.

 

För oss är mat, dryck och ett varierat marknadsutbud viktigt för att ge besökarna en fin och välsmakande upplevelse, och därför är just DU värdefull för oss.

Anmälan sker via den röda länken nedan

Intresseanmälan är öppen till 1 april. Du är inte garanterad plats i dagsläget. 

Karta och placering kommuniceras till antagna senast 1 maj. I anslutning till detta kommer också faktura att skickas. För att vara garanterad din plats ska betalning ha inkommit innan 24 juni. Slutgiltig karta och information kring incheckning och praktiska detaljer kommer senast 22 juli. 

 

Anmälan är bindande men plats kan inte garanteras.