Välkomna till Karlskrona Skärgårdsfest

Varmt välkomna att ansöka om marknadsplats under Karlskrona Skärgårdsfest den 1 - 3 augusti.

 

Bakgrund

Festivalen har sedan 6 år tillbaka förvandlat den vackra skärgårdsstaden Karlskrona till en unik, välbesökt och omtalad upplevelse för alla åldrar. Musik, mat, cirkus, barnföreställningar, tivoli, marknad, vattensporter och 100-tals andra aktiviteter pryder stadens parker, gator och torg. Stora scen har gästats av några av Sveriges främsta artister - Zara Larsson, Miriam Bryant, Magnus Uggla, Veronica Maggio, Takida och många fler. Vi har ett enormt stort engagemang från lokala föreningar, näringslivet och kommunen. Alla satsar stort för att varje år göra Karlskrona Skärgårdsfest till sommarens bästa festival.

För oss är mat, dryck och ett varierat marknadsutbud viktigt för att ge besökarna en fin och välsmakande upplevelse, och därför är just DU värdefull för oss.

 

Staden växer

Just nu händer det mycket i Karlskrona. I de centrala delarna sker stora förändringar för att kunna ta hand om fler invånare, besökare och bli en ännu attraktivare stad.. Detta påverkar såklart också Skärgårdsfesten och de olika områden vi tidigare kunnat erbjuda er marknadshandlare. Detta betyder att alla ni som varit hos oss tidigare inte har möjlighet att ansöka om samma plats som föregående år. Vi kommer dock koncentrera majoriteten av alla matvagnar till Stortorget, men stråken och flödena kommer se annorlunda ut.

I år kommer vi även att bygga fler sittmiljöer där besökarna kan sätta sig ner och äta maten från era vagnar.

 

Anmälan

Nu är intresseanmälan stängd. Vill du ändå lämna en efteranmälan så är du välkommen att göra det via den röda länken. Du är inte garanterad plats i dagsläget.

Karta och placering kommuniceras till antagna senast 1 maj. I anslutning till detta kommer också faktura att skickas. För att vara garanterad din plats ska betalning ha inkommit innan 30 juni. Slutgiltig karta och information kring incheckning och praktiska detaljer kommer senast 22 juli.