Mariette till Live Green under Skärgårdsfesten

Mariette är nog mest känd från Melodifestivalen där hon varit med och tävlat två gånger - nu senast i år med låten "A Million Years”. I sommar välkomnar vi Mariette till Skärgårdsfesten och Live Greens scen i Hoglands Park.

Mariette Hansson inledde sin karriär i Idol 2009 och har sedan dess turnerat flitigt och tävlat två gånger i Melodifestivalen. Mariette har gett ut två skivor - ”In this skin” som kom redan 2008 och ”My Revolution” som släpptes 2015.

- Mariette är en fantastisk artist med unikt uttryck som kommer att passa perfekt på Live Green och i Hoglands Park, säger Robin Åkerman, projektledare för Karlskrona Skärgårdsfest.

- Vi är så taggade att få välkomna Mariette till Live Green – en artist vi alla i Live Greens crew kan enas om är helt fantastisk, och med ett fenomenalt nummer i årets Melodifestival har hon blivit ännu mer folkkär, säger Louise Lindén på Live Green.

Utöver Mariette är Arash, Peg Parnevik, Linda Pira, Kleerup, Linnea Henriksson, Stiftelsen, Melissa Horn, Lasse Stefanz, The Sounds, FO&O och Jerry Williams klara för Skärgårdsfesten.