Världens Snabbaste Allsång inviger Skärgårdsfesten


För fjärde året i rad välkomnar vi och galningarna i Världens Snabbaste Allsång till Skärgårdsfestens invigningskalas. Invigningsfesten går av stapeln torsdagen den 2 augusti och det är precis som tidigare år fri entré.

- Världens Snabbaste Allsång tar över scenen på Stortorget efter den officiella invigningen, berättar Stefan Andersson, kommunikationsansvarig för Skärgårdsfesten. Det blir som vanligt 40 låtar på under 60 minuter i ett rasande tempo och precis som vanligt bjuds vi på en rolig, musikalisk och galen blandning av allsång, after ski, karaoke, show och konsert.

Bakom all humor och värme på scen döljer sig bandet Elton Bolton. En handfull rutinerade och kompetenta musiker från Malmö. Lägg därtill den galne härföraren Nic Schröder som tagit på sig rollen som konferencier och den som håller tempot uppe.

Låtarna vi får höra spänner över alla musikgenrer. Från “Livet på landet” av Peps Persson till “Run to the Hills” av Iron Maiden och allt däremellan. Välkända och sjunga-med-i-vänliga låtar. Det är upplagt för fantastisk stämning den 2 augusti.

Utöver Världens Snabbaste Allsång är Zara Larsson, Hov1, Uno Svenningsson, Anna Ternheim, Sven-Ingvars, Jill Johnson, Kikki Danielsson, Linda Pira och Tomas Andersson Wij klara för årets Skärgårdsfest.