Huvudpartner Stena Line

 

Stena Line är festens huvudpartner

Karlskrona Skärgårdsfest backas upp av en mängd kommunala förvaltningar, företag och organisationer.
Stena Line är festens huvudpartner och vi bad därför Alexandra Hansson-Hallgren som är marknadsansvarig för Stena Line Baltic Sea skriva några ord.

 

Rivieran ligger närmare än du tror!

Längs Polens Riviera finns fina spahotell, mysiga restauranger, golfbanor, sandstränder, kultur och historia och shopping i större gallerior än i Sverige. Dessutom är mycket att uppleva till halva priset mot hemma!
Visste ni förresten att Polens stränder bla på halvön Hel har utsetts till några av världens bästa?

Kombinera Rivieran med Warszawa, en uppstickare bland Europas storstäder och bara 3,5 timmes bilresa från Gdynia på nya motorvägar. Eller köra vidare med bilen mot vackra Krakow och ut i Europa. Polen är ett perfekt transitland numera utan köer och vägarbeten.

Som stolt huvudpartner av Karlskrona Skärgårdsfest, vill Stena Line Karlskrona-Gdynia visa upp vad Polen och våra tre fartyg har att erbjuda. Kom och hälsa på oss i våra tält på Fisktorget och på Klaipedaplatsen från torsdag-lördag så berättar vi om alla våra tips. Här kan ni tävla och vinna fina resor till Polen och dessutom så har vi ett upp till 50% rabatt erbjudande på både kryss och för dig som vill stanna längre i land.

Missa inte heller vår Stena Line Bordershop Bar på Stortorget. Här kan ni sätta er ner, mingla, se på konserterna och njuta av festen. Nere vid Skeppsbron har Stena Line en egen Skim Park med massor av aktiviteter för stora och små under fredagen och lördagen. Missa inte proffsåkarna från Skimx som anordnar skimskola, workshop och fartfylld show. Dessutom kan ni anmäla er till att tävla under lördagen!

Välkomna till Stena Line!

Alexandra Hansson Hallgren
Route Marketing Manager
Stena Line Baltic Sea South & North

Besök Stena Lines hemsida: stenaline.se