Huvudpartner Stena Line

Stena Line är festens huvudpartner

Karlskrona Skärgårdsfest backas upp av en mängd kommunala förvaltningar, företag och organisationer.
Stena Line är festens huvudpartner och vi bad därför Alexandra Hansson-Hallgren som är marknadsansvarig för Stena Line Baltic Sea skriva några ord.

Rivieran är närmare än du tror!

Bara en bårtesa bort ligger trestadsormrådet Gdynia, Sopot och Gdansk. Tillsammans med den populära halvön Hel och stränderna kring Leba kallas området Polens Riviera. Här finns fina spahotell, mysiga restauranger, golfbanor, sandstränder, kultur och historia och shopping i större gallerior än i Sverige. Vill man uppleva Polen och sen ta sig vidare till Europa, finns mycket att upptäcka med bilen på en roadtrip. Njut av friheten att stanna vart du vill längs vägen.

Parkera dig på Polens Riviera eller kombinera kusten med huvudstaden Warszawa och vackra Krakow, ett stopp i Prag eller Wien på väg ner till populära Kroatien? Vi kör de första milen åt dig. Polen är det perferkta transitlandet med nybyggda motorvägen A1. 

Ombord på Stena Spirit har vi tre restauranger, nattklubb, alltid helgunderhållning, nybyggda lekrum för barn, ett härligt spa och en Border-shop med priser upp till 60% billigare än i land. 

Som huvudsponsor av Karlskrona Skärgårdsfest, vill Stena Line Karlskrona-Gdynia visa upp vad Polen som destination och våra fartyg har att erbjuda. Kom och hälsa på oss i våra tält på Klaipedaplatsen mellan 2-4 augusti så berättar vi om våra tips och rekommendationer ombord och iland. Här kan ni tävla och vinna fina resor och dessutom så har vi ett kanonerbjudande till dig som festivalbesökare som vill resa med oss senare i år - upp till 50% rabatt. Vi har också sommarea på resor under hela Augusti. 

Missa inte heller vår Stena Line Bordershop Bar på Stortorget. Här kan ni sätta er ner, mingla, se på konserterna och njuta av festen. 

Välkomna till Stena Line!

Alexandra Hansson Hallgren
Route Marketing Manager
Stena Line Polen & Lettland

Besök Stena Lines hemsida: stenaline.se