Tomas Andersson Wij

31/7 kl. 18:00
Plats: Aspö

 

I höstas fick tv-tittarna stifta bekantskap med Tomas Andersson Wij som en av deltagarna i tv-programmet “Så Mycket Bättre”. I sommar beger sig Tomas ut på turné och ett av stoppen blir Karlskrona Skärgårdsfest och Drottningskärs Kastell på Aspö den 31 juli.

Förutom sin medverkan i “Så mycket bättre” har svenska folket kunna uppleva Tomas genom programmet “Tomas Andersson Wij spelar med” som bland annat gästats av Peter Lemarc, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Helen Sjöholm och Melissa Horn. I början av året släppte Tomas skivan “Avsändare okänd” där han arbetat tillsammans med både Deportees och Niki and the Dove. En skiva som nyligen följdes upp av den mest påkostade turnén han någonsin gjort.

Tomas starka och känsloladdade musik i kombination med en av Sveriges absolut vackraste arenor kommer bli en av Skärgårdsfestens höjdpunkter.
Tomas spelning kommer att ske på Aspö och magiska Drottningskärs kastell den 31 juli.

INFORMATION
Mat, dryck, stolar eller paraplyer får ej tas med in på konsertområdetDet går dock bra att använda egna stolar uppe på muren. Det finns fantastiska miljöer runt omkring kastellet för picknick innan konserten.
Dörrarna öppnas 18.00 och konserten startar 19.00.

För att ta dig till konserten på Aspö är det enklast att åka med Aspöfärjan. Det är gratis och färjan avgår från Handelshamnen på Trossö. 
OBS! Färjan kommer köra extratur från Handelshamnen 20.30 samt extratur från Aspö 21.00. För övrigt så är det ordinarie tidtabell med sista avgång från Aspö 23.00 som gäller.

Hela tidtabellen hittar du här. 

Köp biljett!

Du köper dina biljetter via länken här nedanför. Nyhet i år - familjepass!

Där det händer