Estraden

Estraden till Karlskrona Skärgårdsfest

Popsensationen Estraden håller just nu på att erövra Sverige. Senaste åren har deras musik präglat topplistorna och 2020 inleddes med en nominering för Årets Grupp på P3-Guldgalan. Nu laddar bandet för en fullspäckad sommar i festivalsverige och lördagen den 1 augusti kommer Estraden till Karlskrona Skärgårdsfest för att bjuda på en konsert med fri entré på scenområdet “Urban Park”. 

Bandet består av Carl, Felix och Louise som alla växte upp i olika studios runt om i Sverige. Innan de började göra musik ihop som grupp gjordes samarbeten på skilda håll med stjärnor så som Avicii, Kygo, Astrid S, Molly Sandén och Tjuvjakt. Intresset för det egna låtskrivandet tog fart någonstans i pauserna mellan låtskrivandet för andra artister. I fikarummet mitt under en låtskrivarsession 2017 bestämde de sig för att bilda bandet Estraden och resten är historia. Genom sitt första samarbete med Norlie KKV 2018 fick de snabbt en listetta med låten “Mer för varandra”och har sedan dess levererat hitlåtar som “Smartare” - feat Molly Sandén, “Bra för dig” - feat Victor Leksell, “Vårt år” - feat Tjuvjakt och nu senast singeln “Det svåraste”.

Urban Park huserar i Hoglands Park och är ett av Karlskrona Skärgårdsfests områden med fri entré till alla aktiviteter. Området är öppet fredagen 31 juli och lördagen 1 augusti och fylls bland annat med grymma liveakter, aktiviteter, utställningar och sköna loungemiljöer.

Fri entré

Konserterna i Urban Park har Fri entré!

Se också

 • The Ark

  The Ark

  30/7
  Plats: Stora scen
  THE ARK till Karlskrona Skärgårdsfest Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné.Det är 20 år sedan The Ark gjorde sitt stor…
  Läs mer Köp biljetter
 • Lukas Graham

  Lukas Graham

  31/7
  Plats: Stora scen
  Världsstjärnorna Lukas Graham kommer till Karlskrona Skärgårdsfest! Lukas Grahams framgångssaga är smått osannolik. Efter release av låten “7 years…
  Läs mer Köp biljetter